4 annosta
Karamellikastike (ensi kerralla laitan vain puolet tästä määrästä)
2 dl ruokosokeria (vähempikin riittäisi)
2 dl vettä
1/4 lihaliemikuutiota
2 rkl soijakastiketta
2 rkl riisiviinietikkaa
loraus osterikastiketta
400 g possua suikaloituna
rypsiöljyä
loput lihaliemikuutiosta
½ l herkkutatteja kuutioina
1 tl inkivääriä raastettuna
1 punainen chili pieniksi pilkottuna
(seesamiöljyä, sitruunaruohotahnaa)
suolaa?
2 porkkanaa kuorimaveitsellä lastuiksi vedeltyinä
sokeriherneitä, palkoja tai maissi-herne-paprikaa
tuoretta korianteria
350-400 g munanuudeleita
- Laita ensin karamellikastikkeen ainekset kattilaan ja anna porista siirappimaiseksi.
- Ruskista liha kuumalla pannulla öljyssä.
- Lisää 1/4 lihaliemi, kun lihat hyvin ruskistuneet. Anna hautua miedolla lämmöllä 10 min. Sekoittele välillä.
- Kuori porkkanat ja vetele ne lastuiksi.
- Pilko chili ja raasta inkivääri.
- Laita nuudelien keittovesi kiehumaan.
- Kun lihat ovat kypsät, siirrä ne lautaselle ja paista sienet pannussa.
- Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti.
- Laita lihat takaisin pannuun ja porkkanat, chili ja inkivääri.
- Sekoita joukkoon keitetyt nuudelit, karamellikastike (jos haluat tosi hottia niin tässä vaiheessä vasta chili ja inkiväärikin).
- Koristele hienonnetulla korianterilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti